MY PHONE IS DEAD ......!


Mobiltelefonen är helt gooonneee hehe . Är hos kusinen nu . Imorgon åker jag hem hehe efterlängtaan ! =)
Jag har ätit mcd  2  dagar i sträck (sorry men jag e beronde eller inte bara det kanske desperat till och med ohh scarry , NO more mcd for me !.) Bloggar imorgon LAAATAAA


A&M OLSEN


Förlåt för dålig updatering men jag har inte haft lust att blogga . För några timmar sedan var jag på skol disco kul kul :) .Men nu ska jag kolla på film CIAO

Sabina gästbloggar!!

Hallå där !
Heva bad mig gästblogga.
Jag har ingenting att säga faktiskt, men om ni vill veta mer om mig så heter jag Sabina,jag är bästa kompis med Heva. Jag har faktiskt ingenting att säga,jag ville bara att ni skulle veta vad Heva gör.Är hos Sabina


Sitter hära med Sabuna,vi ska juu till solna. Det e match där och fir entré så vrf inte?:)
Vi åker dit med vårt basketlag, chillchill ;)
Nu ska jag & Sabina flääääsha lite mer! ;)

.


Vad tycker ni om den nya kollektionen av sonia rykiel pour H&M? ,


Gårdagens outfit.Armband-Lindex , Klocka-Ur&Penn, Kavaj - H&M , Converse .

Clamdiggers H&M 199 kr


Vad tycker ni om dessa clamdiggers är inte de skit gryma ? , Jag funderar på att köpa ett par såna hära till våren / sommaren . =)


Cocoo 245 kr


Såå grym ring jag dör ! , Jag har aldrigt viljat ha någonting som denna ring asså den e så snygg !.
Men den kanske är lite dyr hehe.  Asså jag måste beställa hem den här ett helt klart måste.


Converse


Stadium 799 kr

Gryma converse från stadium , med usa's flagga på . Det fanns i en färgade converse också i stadium t.ex som gula , röda , gråa ,vita och svarta till samma pris .
Men jag håller mig nog till en färgade converse heh !
Vad tycker ni ?


Photoshop

Äntligen så har jag photoshop, jag är överlycklig !. Jag hade laddat ner CS 4.0 men nu håller jag på att ladda ner
CS 8.0 den är bättre för web design och sånt hehe ! =) Men den är skit seg att ladda ner . Och inte bara det utan det är skit komplicerat , jag kanske måste sitta 2 hela dagar framför datorn för att lära mig ! .
Nu; lära mig photoshop.

-Nu lanserar Depend sin mini-kollektion med allt du behöver för att hålla dina naglar snygga. Produkterna är anpassade till dagens hårda miljökrav och dessutom är de fria från formaldehyd, kamfer och toulen – som är starkt ifrågasatta ämnen när det kommer till allergier.

Kollektionen innehåller nio produkter som tillexempel ”nail serum”, den omtyckta nageloljan ”myrrah oil”, nagelförstärkare och produkter som du kan lägga på för att fräscha upp nageln, så som ”Quick Shine Top Coat”.

Minilacken kostar 25 kronor styck och är perfekta att ha i handväskan.

090210


Ph; by Hanol

Blue converse .

 
Jag har funderat på att köpa dessa converse i den här färgen . Jag tycker de e ganska coola men jag e osäker vad tycker ni är de snygga ?=)

Bålsta

Nu har jag fixat Elsa´s & Lite av Ruki´s , Hanol´s design . Jag ska till bålsta nu med pappa och sen ska ja duscha & fixa mig hehe (A), ja ska till saras birthday party , sara fyller 12 år så ett stort grattis till henne !. Men nu måste jag gå , jag hinner inte skriva mer inlägg idag så bye !

Lindex 249 kr


Jag är kär i dessa skor hehe , jag måste bara ha de och de är billiga också . De skulle kunna vara snygga till en enkel outfit ! . Eller vad tycker ni ?


6 februari 2010


Today var jag med två av mina bästa kompisar. vi softade hos Hanol och sedan drog vi till mat öppet !
jag har fixat bloglovin och översättning heheh . Men nu ska jag läsa & sova byee !

Monki 150 kr !


Skit söt topp från monki för bara 150 kr , jag älskar drag kjedjan som är där bak skit snyggt !
jag såg den i monki för ett par dagar sen och jag funderar fortfarande om det ska bli mitt nästa köp hmmm...?

Ny design

Japp nu har jag gjort ny design (igen) men det är ganska mycket kvar att fixa hehe!
jag skulle fixa photoshop men min dator e helt cp så det funkar inte men photoscap är skit bra . Det rekommenderas starkt ! . Så vad tycker ni om min nya design än så länge ?

Wiii !

Jag har precis laddat ner photoscape och photoshop wooohooo ! , nu kan jag göra en ny fin design jag är inte helt nöjd med min . Men jag måste säkert sitta hela dagen för att kunna lära mig . Photoscape är ganska lätt att lära sig men photoshop ojojoj skit svårt ! Min design har blivit helt förstörd tydligen (inte helt haha) men jag måste fixa den så jag hinner inte skriva så Ciao !

Video inlägg


Haha ett video inlägg från dagen hehe !:)

RSS 2.0